Actie en prijsverloting van Map Your Heritage!

Draag bij aan de grootste kaart van cultureel erfgoed in Europese kust- en zeegebieden en maak kans op een iPad!

Wat is Map Your Heritage?

Map Your Heritage is een portal opgezet door het PERICLES-team dat gebruikers de gelegenheid biedt bij te dragen aan het onderzoek en de beschrijving en waardenanalyse van het cultureel erfgoed in de kust- en zeegebieden op 8 Europese locaties.

Wat houdt de actie in?

We lanceren een online kaartenactie en prijsverloting, en we willen graag dat JIJ meedoet!

Vertel ons waar in de kustzone bij jou in de buurt zich belangrijk cultureel erfgoed bevindt. Deel je foto’s, video’s, geluidsopnames, kennis en verhalen met ons. Laat ons weten waarom die belangrijk voor je zijn.

Klik hier om content toe te voegen aan de kaart!

Deel je kaarten op Twitter, Facebook en Instagram via #MapYourHeritage en neem deel aan de discussie!

Hoe werkt de prijsverloting?

Voeg gewoon je content toe aan de Map Your Heritage-portal en kom in aanmerking voor de prijs! Inzendingen moeten ontvangen zijn op 30 september 2021 voor 23:59 uur CET.

Hoe kan ik meedoen?

Doe hier mee aan de loting. Elke geldige deelnemer moet ten minste één locatie op de Map Your Heritage-kaart hebben geüpload om mee te kunnen doen. Deelname is beperkt tot één inzending per persoon. Uit alle geldige inzendingen wordt willekeurig een winnaar gekozen. De voorwaarden voor deelname zijn van toepassing op de actie en prijsverloting.*

Schrijf je in op de portal om locaties en content toe te voegen aan de kaart van Map Your Heritage. Meer informatie over de portal vind je op onze website: https://www.pericles-heritage.eu/portalpage/.  Gebruik alsjeblieft hetzelfde e-mailadres om je in te schrijven op de portal en om mee te doen aan de prijsloting!

*Voorwaarden hier

iPad 10.2-inch Wi-Fi 128GB
Scroll to top