Map Your Heritage konkurrence og lodtrækning! !

Vær med til at skabe Europas største kort over kystnær og maritim kulturarv og vær med i lodtrækning om en iPad! 

Hvad er Map Your Heritage portalen? 

Map Your Heritage portalen er udviklet af PERICLES-holdet og giver brugerne mulighed for at udforske, bidrage, analysere og dele steder, beskrivelser og værdier knyttet til kystnær og maritim kulturarv fordelt på 8 europæiske lokaliteter. Læs mere om portalen her.  

Hvad går konkurrencen ud på? 

Vi søsætter vores online kortlægningskonkurrence og lodtrækning og ønsker derfor at du deltager! 

Fortæl os hvor i dit nærmiljø der er vigtig kystnær og maritim kulturarv. Del dine billeder, videoer, lydoptagelser, historier og viden med os. Forklar os hvorfor det er vigtigt for dig. 

Klik her for at bidrage til kortet! 

Del dine tilføjelser på Twitter, Facebook og Instagram med #MapYourHeritage og tag del i samtalerne!  

Hvordan virker lodtrækningen? 

Blot ved at tilføje indhold til Map Your Heritage portalen kvalificerer du dig til at indgå i lodtrækningen! Alle bidrag skal være modtaget før 23:59 GMT den 30. september 2021 for at være gyldige i lodtrækningen. 

Hvordan deltager jeg? 

Skriv dig op til lodtrækningen her. Hvert gyldigt bidrag skal have tilføjet mindst én lokation til Map Your Heritage kortet for at være kvalificeret til at deltage i lodtrækningen. Hver person kan kun indgå i lodtrækningen én gang. Vinderen trækkes tilfældigt blandt alle gyldige bidrag. Vilkår og betingelser gælder*. 

For at tilføje dit indhold til Map Your Heritage kortet, skal du blot registrere dig på portalen og så kan du straks bidrage til kortlægningen af kulturarv. Besøg vores hjemmeside for at læse mere om portalen:https://www.pericles-heritage.eu/portalpage/  (engelsk). Venligst brug samme e-mailadresse når du registrerer dig på portalen og skriver dig op til lodtrækningen. 

*Læs vilkår og betingelser her

iPad 10.2'' Wi-Fi 128GB
Scroll to top